Kamis, 15 November 2012

jorder og landets kulturelle arv. Ved at udføre en aut

Dette er ikke kun om din Planet, eller om dit land, dit stat, din by, dit community eller din gade; det handler om din historie og hvad du skal gøre ved det. Beskyttelsen af vores Nationers historie er noget, der styrker os i alle aspekter, grand og lokale. ekiosku.com aman Bevægelsen bevaring tillader os at skabe arbejdspladser, bygge gradvis bæredygtige byer, inspirere langsigtet støtte og støtte til lokalbefolkningen, men endnu vigtigere giver mulighed for at fremme en dybere forståelse for betydningen af historiske steder, der repræsenterer vores Nationers kultur, kulturarv og udvikling, så de fortsætter med at eksistere og vokse for fremtidige generationer.

Men...

Hvad sker der, når aktuelle preservationists og deres bestræbelser skal ikke kun passerer langs vores historie de konkrete bygninger de frelst men også gennem den næste generation af preservationists? Store problemer overfor preservationist Fællesskaber at nå ud til nye målgrupper og at kunne udvide bevidstheden om fordelene ved bevaring. Det er derfor afgørende, vi tager de nødvendige skridt og oprette proaktiv planer om hvad fremtiden for historic preservation vil se ud i årene fremover. Hvordan de næste generationer af historiske preservationists dyrkes gennem uddannelse, ordentlig information, og hvordan du tage vil handling har en gennemgribende indvirkning på verdener preservationist indsats.

I dagens ungdom er det stadig mere indlysende, at der er foruroligende huller i almindelighed, nationale, og lokal historisk viden og at der er en manglende evne til at forstå relevansen af historien som det vedrører deres liv i dag.

Så hvad gør vi, kan vi opdrage vores unge, så de kan beskytte deres historie? Kan vi gøre det samtidig med at holde dem interesseret? Ja. Ja.

Vi udnytte vores bestræbelser i programmer, der giver konstant muligheder for vores unge til at lære denne nationer jorder og landets kulturelle arv. Ved at udføre en autentisk hænder på erfaringer med ressourcer, der afslører store mængder af historiske sammenhæng som strukturer vedrørende historiske tal, eller steder, hvor væsentlige begivenheder indtraf eller andre steder, hvor tidligere er i stand til at oprette forbindelse til nutiden, vil vores ungdom kunne pryde en følelse af tilknytning til vores historie.

Historiske preservationists føler ofte, at de skal spare historie, arv og kultur uanset i hvilken form det vedligeholder; oftere end ikke, dette er i en bygning af betydning, lejlighedsvis, det tager form i en bro eller 33.000 firkantet acres jord, men i dette tilfælde det tager form af vores aktuelle ungdom. Vores ungdom er der snart vil være i kontrol med bevarelsen af vores nation og dens historie. Historiske preservationists er væsentlige kæden nødvendig forbindelse samfundene i vores nation til fordelene ved historic preservation. Ved at tilbyde muligheder for læring, kan entusiaster forme elevernes viden og idéer om historien og vigtigheden af at bevare og skabe et robust fundament, at de fortsætter i deres levetid; en fond, der viser hvordan vores nation udviklet sig selv med konstant menneskelige, kulturelle og fysiske ændringer forekommende.

Der er altid måder at fremme inddragelse og engagere vores ungdom, vil til sidst omfatter bevarelse arbejdsstyrke i fremtiden. Ved at give næste generation en dybere forståelse af sig selv og verden omkring dem, oprettes strukturen i vores nation vi kan fortsætte med at beskytte ud tidligere gennem sin fysiske forbliver. Sådant engagement begynder via partnerskaber med lokale skoler, klubber, organisationer, programmer, arbejde

Tidak ada komentar:

Posting Komentar